e: CONCURS SPOR MAX ONE

Faceți căutări pe acest blog

VIZITATORI

CCOCNURS

16 iulie 2015

CONCURS SPOR MAX ONE

O inovatie pe care trebuie sa o incerci: SPOR MAX ONE, vopseaua ultralavabila cu POLIURETAN. De ce? Poliuretanul este ingredientul care sta la baza inovatiei SPOR MAX ONE si confera vopselei elasticitate deosebita, durabilitate si ultrarezistenta; totodata, vopseaua devine ultralavabila, rezistand cu succes la frecari frecvente, peste 1000 cicluri spalare. In acelasi timp formeaza pelicula hidrofoba.

Spune-ne intr-un comentariu la aceasta postare in ce camera din casa ai folosi tu vopseaua noastra SPOR MAX ONE si noi te rasplatim cu una dintre cele 10 galeti de 12L Spor Max One. 

Atentie! Raspunsul trebuie sa fie sub forma urmatoare pentru a fi valid: “Vreau sa imi vopsesc [numele camerei] cu noua vopsea ultralavabila si ultrarezistenta SPOR MAX ONE.”

Pasii de inscriere in concurs:

1. LIKE paginii Policolor S.A. 👍 
2. Spune-ne intr-un comentariu la aceasta postare in ce camera din casa ai folosi tu vopseaua noastra: “Vreau sa imi vopsesc [numele camerei] cu noua vopsea ultralavabila si ultrarezistenta SPOR MAX ONE.”

Participa la concurs in perioada 14-23 iulie (ora 23:59) si ai sansa de a castiga una dintre cele 10 galeti de 12L Spor Max One.

Vom alege castigatorii prin tragere la sorti (tragerilasorti.ro) si ii vom anunta pe 27 iulie.

Regulamentul concursului il gasesti aici:   http://on.fb.me/1fF2y2Z
PARTICIPA LA CONCURS >>> 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

CASTIGATORI CAMPANII

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *