e: 366 de dimineţi fericite cu premii binevenite

Faceți căutări pe acest blog

VIZITATORI

CCOCNURS

08 februarie 2016

366 de dimineţi fericite cu premii binevenite

Mecanismul campaniei
„366 de zile fericite cu premii binevenite“
Cumpără orice produs Musli Vitalis cu etichetă promoțională, înscrie codul unic și poți câștiga premii care îți aduc zâmbetul pe buze în fiecare dimineață.


>>PREMII<<

Salariul pe un an: 12.000 €

Suma de 12.000 de euro va fi oferită în echivalentul ei în RON (menţionat în secţiunea 7 a prezentului regulament) şi va fi virată în contul bancar, comunicat de câştigător în momentul validării. Contul bancar trebuie să fie deschis în RON la orice bancă de pe teritoriul României și trebuie să fie al câștigătorului. Transferul bancar se va realiza în maxim 20 de zile lucrătoare de la data validării și comunicării codului IBAN.

Vacanţă la munte

Premiul constând într-un weekend la munte va fi oferit sub forma unui voucher turistic în valoare de 2250 RON care acoperă următoarele servicii, cu titlu orientativ:
  • weekend la munte, pe teritoriul României;
  • cazare și masa inclusă, pentru 2 adulți.

Valabilitate voucher: 1 an de la data emiterii. Nu include transportul câștigătorului la destinația aleasă de acesta. Nu se poate acorda valoarea în bani a premiului și nu se poate returna nici un rest de plată către câstigători în cazul în care voucherul este folosit parțial. Daca valoarea serviciilor comandate de câștigător agenției de turism depășește valoarea voucherului, posesorul acestuia va achita personal diferența către agenție. Voucherul poate fi folosit doar pentru servicii în România. Voucherul nu poate fi predat de către câștigătorul validat unei terțe persoane.

Kit pentru mic dejun

Conţine:
  • 1 cutie Musli Vitalis de 300g
  • 1 lingură (material metalic)
  • 1 bol (material ceramic)                                                 PARTICIPA LA CONCURS
  • ~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~
    ~~~~~~~~
    ~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~


2 comentarii:

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

CASTIGATORI CAMPANII

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *