e: CONCURS CAMEL

Faceți căutări pe acest blog

VIZITATORI

CCOCNURS

23 aprilie 2021

CONCURS CAMEL

 Câștigă O MASINA electrica Volkswagen ID.3

PE SAPTAMANA!

Perioadă de desfășurare concurs: 12 aprilie – 6 iunie 2021

Câștigă săptămânal una dintre cele 8 mașini electrice Volkswagen ID.3!

Înscrie codul de pe talonul găsit în pachetele de țigarete Camel Compact Black, Camel Compact Blue, Camel Compact Yellow (inclusiv varianta longs) sau în pachetele de țigări de foi Camel Activate Cigarillos Purple participante la campania promoțională Camel “Let’s get lifestyle prizes” desfășurată pe site-ul www.letscreate.ro și poți câștiga una dintre cele 8 mașini electrice Volkswagen ID.3!

Introdu minim un cod Camel, vizitează secțiunea Upgrade your lifestyle și află instant daca ai câștigat unul dintre cele 392 vouchere eMAG în valoare de 250 lei fiecare sau unul dintre cele 112 vouchere Wineful în valoare de 210 lei fiecare. În plus intri la tragerea la sorți săptămânală pentru o mașină electrică Volkswagen ID.3!

De asemenea cu fiecare cod Camel valid introdus poți câștiga unul dintre cele 68.000 de pachete țigarete Camel Compact (Black sau Blue) sau pachete de țigări de foi Camel Activate Cigarillos Purple.

Începând cu introducerea celui de al 3-lea cod din pachet poți câștiga instant unul dintre cele 112 vouchere Fashion Days în valoare de 420 lei fiecare, pentru un upgrade în garderoba ta cu ținute cool și interesante!



Introdu un cod Camel valid în ziua de Golden Buzz și poți câștiga instant unul dintre cele 4 vouchere eMAG în valoare de 1.200 de lei fiecare, pentru un upgrade în gagdeturile tale. Zilele în care premiul este disponibil sunt: 16 aprilie, 28 aprilie, 12 mai și 28 mai.

Introdu un cod Camel valid în ziua de Golden Buzz și poți câștiga instant unul dintre cele 4 vouchere Audio Monkey în valoare de 1.200 de lei pentru un upgrade în gagdeturile muzicale. Zilele în care premiul este disponibil sunt: 22 aprilie, 6 mai, 20 mai și 1 iunie.



Invită-ți până la maxim 5 prieteni în campanie promoțională Camel “Let’s get lifestyle prizes” și poți câștiga instant unul dintre cele 750 de pachete țigarete Camel Compact (Black sau Blue) sau pachete de țigări de foi Camel Activate Cigarillos Purple, unul dintre cele 36 vouchere eMAG în valoare de 250 lei fiecare sau unul dintre cele 24 vouchere Wineful în valoare de 250 lei fiecare.



La 10 coduri necâștigătoare introduse consecutiv, primești un pachet de țigarete Camel Compact (Black sau Blue) sau un pachet de țigări de foi Camel Activate Cigarillos Purple, dacă te afli printre primii 300 de participanți.



3 comentarii:

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

CASTIGATORI CAMPANII

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *