e: CONCURS MOL

Faceți căutări pe acest blog

VIZITATORI

CCOCNURS

16 iunie 2021

CONCURS MOL

Câștigă o mașină Mercedes-Benz GLB 200 4MATIC

 

Perioadă de desfășurare concurs: 14 iunie – 5 septembrie 2021

Câștigă o mașină Mercedes-Benz GLB 200 4MATIC, 36 seturi de călătorie Mercedes-Benz (rucsac, geantă de voiaj și troller) sau unul dintre cele 1.500 de carduri de carburant în valoare de 150 lei fiecare!



Alimentează cu minimum 20 de litri de carburant EVO (EVO 100 Plus, EVO Diesel Plus, EVO 95, EVO Diesel)

 



 în stațiile MOL și ai șansa să câștigi, prin tragere la sorți, super premii: unul dintre cele 1.500 carduri de carburant în valoare de 150 lei fiecare, unul dintre cele 36 seturi de călătorie Mercedes-Benz (rucsac, geantă de voiaj și troller) sau marele premiu constând într-o mașină Mercedes-Benz GLB 200 4MATIC.

Cele 1.500 carduri de carburant se acorda instant, prin tragere la sorți în sistem informatic: verifica bonul fiscal și dacă este tipărit următorul mesaj 

Felicitări! Ai câștigat un card de carburant în valoare de 150 lei!

 înseamnă că ești câștigător și primești pe loc cardul de carburant în valoare de 150 lei.

Cele 36 seturi de călătorie Mercedes-Benz (rucsac, geantă de voiaj și troller) vor fi acordate prin trageri la sorți săptămânale, câte 3 astfel de premii pentru fiecare săptămână din campania promoționala MOL România.

Marele premiu, o mașină Mercedes-Benz GLB 200 4MATIC, se acordă prin tragere la sorți la finalul campaniei. Tragerea la sorți va avea loc în data de 14 septembrie 2021.

Pentru a te înscrie în tragerile la sorți pentru o mașină Mercedes-Benz GLB 200 4MATIC sau pentru unul dintre cele 36 seturi de călătorie Mercedes-Benz trebuie să completezi formularul de concurs cu datele tale.

Folosește cardul MultiBonus și noi îți vom dubla șansele de câștig pentru marile premii. Vom lua în considerare cardul MultiBonus pe care l-ai folosit la tranzacția eligibilă înscrisă.

~~~~~~~~~~~~~~~~~


~~~~~~~~~~~


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

CASTIGATORI CAMPANII

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *