e: Concurs TIMISOREANA

Faceți căutări pe acest blog

VIZITATORI

CCOCNURS

11 aprilie 2016

Concurs TIMISOREANA


Concurs TIMISOREANA
Campania
 "Cu TimiSoreana te cinsteSti Si primã de primävarä primeSti"

Perioada de desfäçurâre a Campaniei: 
01 aprilie 2016 - 15 iunie 2016

Campania se desfãçoarä în perioada rnentionatá.la alineatul anterior, în judetele Alba, Argeç, Arad, Bihor, Braçov, Buzãu, Bucureçti, Brãila, Botoçani, Bacãu, Cluj, Cãlãraçi, Caraç- Severin, Constanfa, Covasna, Craiova, Dâmbovi{a, Dolj, Giurgiu, Galafi, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iaçi, Ialomi(a, Maramureç, Mehedinfi, Mureç, Neamf, Olt, Prahova, Sãlaj, Suceava, Sibiu, Timiç, Teleorman, Tulcea, Vrancea, Vaslui, Vâlcea, în locafiile selectate de cãtre Orgamizator, semnalizate cu materiale de comunicare.


Mecanismul Campaniei PromoTionale:
a) La o bere ,,Timiçoreana" doza la 0,5 L, achizitionata, consumatorul primeçte un talon räzuibil, care e lipit pe doza.
 b) Prin räzuire, pe fiecare talon devine vizibil unul dintre mesajele: 
1. ,,Felicitari! Ai câçtigat o dozã!"; 
2. ,,Mai încearcã!";
 3. În cazul în care este vorba despre un talon räzuibil cu mesajul: ,,Felicitari! Ai câçtigat o dozá!", consumatorul va primi pe loc, in locatie, premiul comunicat prin mesaj (o dozade Timiçoreana 0,5L). 
4. Atât taloanele räzuibile care conlin mesajul ,,Felicitari! Ai câçtigat o dozä!", cât çi taloanele räzuibile care contin mesajul ,,Mai încearcã!", pot fi completate de participanli cu datele de indentificare solicitate, daca acestia doresc sa participe la tragerca la sorti çi vor fi introduse în urna din loca{ie, in acest scop. c) Predarea / primirea premiilor (cele care constau in bere) se acorda pe loc, in locatie, in perioada 01.04.2016 - 14.05.2016, pe baza unui borderou conlinând datele complete de identificare ale câçtigätorului (nume, prenume, numär de telefon, data nasterii), semnátura de primire si premiul acordat, iar predarea-primirea premiilor constand in bani, in valoare de 
500lei,
 se va face, in functie de optiunea exprimata de castigator, prin transfer bancar sau mandat poçtal.

~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~
APASATI SI VEDETI SITE-ul COMPLET.
~~~~~~~~



~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~

Un comentariu:

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

CASTIGATORI CAMPANII

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *