e: Supermeserias Ceresit

Faceți căutări pe acest blog

VIZITATORI

CCOCNURS

03 iunie 2016

Supermeserias Ceresit

 



Supermeserias Ceresit
te ajuta in munca ta!
Inscrie codul unic din interiorul ambalajelor 
participante la campania 
SuperMeserias Ceresit.
 Aduna cat mai multe coduri
 pentru a fi promovat pe acest site 
ca profesionist al finisarilor de calitate.
 Iti dorim succes!


PREMII GARANTATE:
LA INTRODUCEREA A 70 DE CODURI PUTETI ALEGE 
UN VOUCHER IN VALOARE DE 70 DE LEI.

LA INTRODUCEREA A 200 DE CODURI PUTETI ALEGE 
UN VOUCHER IN VALOARE DE 250 DE LEI.


Cardul cadou garantat, acordat ca premiu in cadrul prezentei campanii, este un cupon/ticket, tiparit sau in format digital/card cadouri, prin care li se ofera posibilitatea participantilor de a achizitiona, de la un magazin partener, produsele CERESIT, in limita sumei de 70 lei (TVA inclus) pentru NIVELUL I si respectiv, in limita sumei de 250 lei (TVA inclus) pentru NIVELUL II. Cardul cadou acordat poate fi folosit, la alegere, in unul dintre magazinele partenere.
Magazinul selectat pentru folosirea cardului cadou nu poate fi schimbat ulterior alegerii initiale.
In cazul in care valoarea produselor achizitionate de catre participanti in baza cardului cadou este mai mica decat valoarea acestuia, participantul nu poate primi diferenta in numerar, iar in situatia in care valoarea este mai mare, participantul trebuie sa achite diferenta.
Transportul/livrarea la domiciliu/resedinta/locul dorit de participant al/a produselor achizitionate in baza voucherului/cardului cadou sunt in sarcina si pe cheltuiala participantului.

* Voucherele pot fi utilizate la achizitionarea, la alegere, de produse de pe site-ul www.eMAG.ro. Pentru mai multe detalii, va rugam sa consultati regulamentul promotiei.

Participa la promotie>

5 comentarii:

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

CASTIGATORI CAMPANII

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *