e: HOTIE LOTERIA ROMANA

Faceți căutări pe acest blog

VIZITATORI

CCOCNURS

31 august 2015

HOTIE LOTERIA ROMANA

CUM SE FURA LA LOTERIA ROMANA

LOTERIA ROMANA PUNE MAGNETI CU CHIP IN INTERIORUL BILEI

Loteria romana este hotie pe fata si asta am vazut eu am pus o varianta cu niste numere pe care le aveam in minte sa pe pun dar cand sa ma uit la loto au iesit niste numere banale. 1,2, 44, 48, si 25 este clar loteria romana face jocurile cu bile de la ora 2 pana la ora 6 AU TIMP SA GASESCA O VARIANTA pe care nimeni nu a puso si premiul este necastigat incercati saptamna viitoare poate sa puna magneti in bile cu chip bilele se desfac si le pune un magnet si cand asta omul de la butoane apasa pe nr respectiv si acela cade este tot electronic nu cade la voia intamplarii.
Loteria asta, care nu mai este de loc "nationala" ar trebui sigilata si oprita sa mai functioneze, pana cand DNA va face complect lumina si va clarifica toate afacerile si manariile care s-au facut si se mai fac inca in aceasta loterie. Nu m-as mira sa gaseasca sume mari de bani platite de naivii "jucatori romani",  
Sa verifice cum se masluiesc tragerile, cu bile cu cip integrat iar poarta se deschide numai cind bila cu numarul dorit se afla "la gaura".
 loteria romana e cea mai mare hotie nationala,unde nu au controlul decat cei ce opereaza sistemul.aici se castiga numai daca ... nimeni,niciodata nu stie cati bani s-au adunat, unde se duc,cine beneficiaza de ei. sistemul e foarte bine pus la punct.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

CASTIGATORI CAMPANII

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *