e: CONCURS L&M (ALEGINTELIGENT)

Faceți căutări pe acest blog

VIZITATORI

CCOCNURS

24 august 2019

CONCURS L&M (ALEGINTELIGENT)

CONCURS L&M (ALEGINTELIGENT)
Tu ești gata să descoperi mai mult?
Dacă da,
hai să petrecem împreună 10 săptămâni în care orice cod înscris din pachetele de L&M
te aduce mai aproape de unul dintre cele
1470 de momente câștigătoare.




Campania promoţională „Cu L&M primești mai mult” se desfășoară între 19 august 2019, ora 14:00:00 – 27 octombrie 2019, ora 23:59:59. La promoție participă următoarele variante de pachete de ţigarete L&M Black Label 100’s, L&M Red Label, L&M Red Label 100’s, L&M 21 100’s, L&M 21 KS care conţin coduri unice tipărite în interiorul capacului pachetului. Pentru a participa la Campania promoţională, în primul rând trebuie să fii adult fumător și să îți creezi un cont pe website-ul www.aleg-inteligent.ro. După crearea cu succes a contului, poți să înscrii coduri valide din pachetele de țigarete și ai șansa de a câștiga premiile din campanie.
Premii momente câştigătoare: 1.470 premii constând în tichete cadou Edenred în valoare de 210 RON, acordate atunci când un utilizator nimerește un moment norocos la înscrierea de cod. Un utilizator poate câștiga un singur astfel de premiu.
Premii zilnice: 70 premii pe campanie constând în tichete Edenred în valoare de 210 RON, acordate atunci când un utilizator norocos înscrie al 21-lea cod din zi. Un utilizator poate câștiga un singur astfel de premiu.
Premii Intră în baza de date: 30 premii pe campanie constând în Televizoare, acordate prin tragere la sorți utilizatorilor care au completat corect și complet formularul Intră în baza de date.
Marele premiu: 21.000 EURO, acordat prin tragere la sorți unui singur norocos care a înscris cel puțin 15 coduri valide în campanie.

PREMII INSTANT:

PREMII: BAZA DA DATE

PREMIUL CEL MARE:

~~ CONCURSUL SE INCHEIE IN:
~~

2 comentarii:

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

CASTIGATORI CAMPANII

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *