e: Câștigă 3 televizoare LED Samsung Smart TV UE50TU8502U

Faceți căutări pe acest blog

VIZITATORI

CCOCNURS

26 ianuarie 2021

Câștigă 3 televizoare LED Samsung Smart TV UE50TU8502U

 

Câștigă 3 televizoare LED Samsung Smart TV UE50TU8502U

Urmărește sezonul 14 din Anatomia lui Grey pe DIVA prin Orange TV Go și poți câștiga unul din cele 3 televizoare LED Samsung Smart TV UE50TU8502U.

Cu Orange TV Go ești mereu aproape de serialele și filmele preferate. Nu rata sezonul 14 din cunoscutul serial Anatomia lui Grey, disponibil pe DIVA din 26 ianuarie, în fiecare marți de la ora 21:00.

Urmărește canalul în Orange TV Go și poți câștiga prin tragere la sorți unul din cele 3 televizoare LED Samsung Smart TV UE50TU8502U.

Iată ce trebuie să faci pentru a intra în tragerea la sorți:
1. Intră pe Orange TV Go de pe un calculator sau descarcă aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă din App Store sau Google Play.
2. Intră în aplicație și înregistrează-te cu numărul tău de telefon Orange sau numele de utilizator și parola My Orange și ai acces gratuit la canalul DIVA în perioada campaniei.

Dacă nu ai deja un cont online Orange, îți poți crea unul aici.

Traficul de date corespunzător accesării canalului DIVA va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.

Tragerea la sorți a câștigătorului va avea loc în data de 25 februarie 2021.

Perioadă de desfășurare concurs: 15 ianuarie – 14 februarie 2021



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

CASTIGATORI CAMPANII

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *